DVK Hosting is een afdeling van DVK Systems & Consultancy BVBA die zich toelegt op het aanbieden van virtuele webhosting, en virtual private servers (VPS). Virtuele webhosting houdt in dat verschillende websites worden ondergebracht op dezelfde server wat een zeer aantrekklijke prijs met zich meebrengt. Virtuele servers zijn servers die door ons onderhouden worden volgens de voorwaarden voorop door de klant opgesteld.

 

Over DVK Systems & Consultancy BVBA

DVK Systems & Consultancy werd opgericht in oktober 2000 met als voornaamste doel support en diensten te verlenen aan personen en ondernemingen inzake hard- en software. Naarmate de vraag naar goedkope hosting pakketten groter werd hebben ook wij beslist onze service uit te breiden door verschillende hosting pakketten in ons aanbod op te nemen.

De servers en het netwerk

De servers (CentOS Linux) bevinden zich in een level A datacenter. Van daaruit zijn ze wereldwijd verbonden door gebruik te maken van de hoge snelheidslijnen van verschillende netwerkproviders. Dit volledig carrier onafhankelijke datacenter biedt de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Het datacenter beschikt over de nodige voorzieningen zoals airconditioning, backup-ups en dieselgeneratoren. Er is een moderne blusinstallatie en het datacenter staat 24/24 onder bewaking.

Snel en betrouwbaar

Door de links met verschillende netwerk providers is de mogelijke downtime tot een absoluut minimuum herleid. Wij garanderen dan ook een uptime van 99.9% van netwerk en nutsvoorzieningen (stroom,airco,...) Het feit dat onze websites zeer snel toegankelijk zijn komt door gebruik te maken van routing software genoemd het Border Gateway Protocol (BGP). BGP zoekt het meest efficiƫnte pad naar de eindgebruiker en zal daarna alle pakketten via deze weg terugsturen.