Home Over ons Contacteer ons Forum Support Controle Paneel
DVK Hosting
Over ons
 
Nieuws
Hosting Pakketten
Domeinnamen
Resellers
Colocatie & dedicated

DVK Hosting is een afdeling van DVK Systems & Consultancy BVBA die zich toelegt op het aanbieden van virtuele webhosting, colocatie en dedicated servers. Virtuele webhosting houdt in dat verschillende websites worden ondergebracht op dezelfde server wat een zeer aantrekklijke prijs met zich meebrengt. Colocatie is voor personen of bedrijven die in eigen beheer hun server(s) op ons netwerk willen aansluiten. Dedicated servers zijn servers die door ons onderhouden worden volgens de voorwaarden voorop door de klant opgesteld.

Over DVK Systems & Consultancy BVBA
  DVK Systems & Consultancy werd opgericht in oktober 2000 met als voornaamste doel support en diensten te verlenen aan personen en ondernemingen inzake hard- en software. Naarmate de vraag naar goedkope hosting pakketten groter werd hebben ook wij beslist onze service uit te breiden door verschillende hosting pakketten in ons aanbod op te nemen.

De servers en het netwerk
  De hostingservers (CentOS Linux) bevinden zich in een datacenter te Zaventem, BelgiŽ. De colocatie gebeurt eveneens in dit datacenter. Van daaruit zijn ze wereldwijd verbonden door gebruik te maken van de hoge snelheidslijnen van verschillende netwerkproviders. Dit volledig carrier onafhankelijke datacenter biedt de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Het datacenter beschikt over de nodige voorzieningen zoals airconditioning, backup-ups en dieselgeneratoren. Er is een moderne blusinstallatie en het datacenter staat 24/24 onder bewaking. 

Snel en betrouwbaar
  Door de links met verschillende netwerk providers is de downtime tot een absoluut minimuum herleid. Wij garanderen dan ook een uptime van 99.9% van netwerk en nutsvoorzieningen (stroom,airco,...)!! Het feit dat onze websites zeer snel toegankelijk zijn komt door gebruik te maken van routing software genoemd met het Border Gateway Protocol (BGP). BGP zoekt het meest efficiŽnte pad naar de eindgebruiker en zal daarna alle pakketten via deze weg terugsturen.


Copyright 2003-2009 DVK Systems & Consultancy BVBA. All rights reserved